Ejendomsmægler på Frederiksberg

Hyllen & Co har mange års erfaring med køb og salg af boliger på Frederiksberg
Tilsammen har vi 18 års erfaring på markedet. Vi er begge passionerede bolignørder med fingeren på pulsen, når det gælder boligkøb og -salg på Frederiksberg og omegn. Hvis du leder efter din nye bolig på Frederiksberg eller overvejer at sælge din lejlighed eller dit hus, kan Hyllen &. Co hjælpe dig. Vores mange års erfaring har klædt os godt på til langt de fleste slags boligkøb og -salg. Om du er en erfaren køber eller sælger, eller om det er første gang du bevæger dig ud på boligmarkedet, vil vi gøre vores ypperste for at gøre din boligrejse en rar og behagelig rejse.
Vi er din erfarne ejendomsmægler på Frederiksberg!
Københavns smukke bydel Frederiksberg byder på mange hyggelige områder. Smukke herskabslejligheder langs Frederiksberg Allé, moderne nybyg, store charmerende og ekstravagante huse samt et væld af grønne områder og små gemte oaser. Vi kender hver en krog af den smukke bydel og kan med garanti hjælpe dig, hvis du er på jagt efter din næste drømmebolig på Frederiksberg.
Vælg Hyllen & Co som din ejendomsmægler på Frederiksberg
Når du sætter din bolig til salg eller skal skrive under på købet af en ny bolig, skal det føles rigtigt i maven og i hjertet. Tryghed og sikkerhed er nøgleordene bag alle vores samarbejder, og alle vores kunder kan stole på, at vi altid går den ekstra mil for dem, så deres boligdrømme kan gå i opfyldelse. For os er en af de vigtigste ting, at både sælger og køber er trygge ved alle beslutninger, der tages i forbindelse med et boligkøb eller -salg. Selvom Hyllen & Co er et lille team, har vi den fornødne erfaring og ekspertise vedrørende køb og salg af boliger på Frederiksberg. Vi har kundens behov og ønsker i fokus og går til alle opgaver med et stort drive og engagement.
Salg af bolig på Frederiksberg
Når du sætter din bolig til salg, kan det måske afføde en masse spørgsmål. De spørgsmål kan vi svare på! Vi vægter en tæt kunderelation meget højt, og vores mål er at gøre dit boligsalg til den bedste oplevelse. Hos Hyllen & Co ved vi, at det er en stor beslutning at rykke fra et trygt og velkendt hjem til et nyt. En beslutning, der oftest er forbundet med mange følelser, og vi går begge ind i hvert et boligsalg med overskud, energi og gåpåmod. Vi er med dig fra start til slut. Det er vores navn der står på dørskiltet, og det tager vi meget seriøst.
Få en gratis salgsvurdering af din bolig på Frederiksberg
Du kan altid kontakte os, hvis du vil have foretaget en gratis salgsvurdering af din bolig på Frederiksberg. Ønsker du en gratis og ganske uforpligtende salgsvurdering af din lejlighed på Frederiksberg, skal du blot kontakte os her. Med en salgsvurdering kan du nemt få et overblik over, hvordan din boligsituation ser ud, hvilke muligheder du har for køb af ny bolig, finde potentielle købere i det område du bor i, samt få et estimat på, hvor længe det vil tage os at sælge din bolig på Frederiksberg.
Kontakt Hyllen & Co, så vi sammen kan få dine boligdrømme til at gå opfyldelse
Hvis du har spørgsmål eller blot vil have et professionelt blik på din boligsituation, står vi altid klar til at tage en uforpligtende samtale. Vi elsker vores arbejde, og vi er derfor også til at træffe de fleste af døgnets timer. Du kan kontakte os på tlf: 53892550 eller på mail: info@hyllenogco.dk.
 

KONTAKT OS