Ejendomsmægler i Gentofte

Hyllen & Co er din ejendomsmægler i Gentofte
Bag Hyllen & Co står to kompetente og passionerede ejere – Nanna og Nicolai. Vi mødte hinanden, da vi begge arbejdede i en stor mæglerkæde. Hyllen & Co udsprang af vores kærlighed til ejendomshandel, samt et ønske om at skabe noget nyt og unikt på markedet. Tilsammen har vi 18 års erfaring, og vi er begge lige passionerede omkring vores arbejde, hvilket også skinner igennem på vores resultater og vores kundefeedback. Måske du går med tankerne om at sælge, fordi børnene er flyttet hjemmefra, eller måske du leder efter drømmeboligen, som skal danne rammerne for dit hjem de næste mange år. Uanset hvad din historie er, kan vi hjælpe dig i Gentofte.
Vil du flytte til Gentofte?
Gentofte er en skøn kommune med mange dejlige bydele og områder. Boligerne i Gentofte domineres primært af villaer og huse, men du vil også finde et væld af flotte lejligheder i de forskellige bydele og langs kysten. Legepladser, grønne områder, hyggelige caféer samt institutioner og skoler er inden for en tæt radius af alle områder. I vores mange år på markedet har vi hjulpet forskellige kunder med at finde deres drømmebolig i Gentofte. Fælles for alle kunderne er, at de har samarbejdet med en ejendomsmægler, der har gået den ekstra mil og givet 110 pct. ved hver en sag. Hyllen & Co ønsker at give alle kunder en unik boligoplevelse med nærvær, tryghed og ikke mindst tid! Alle kunder fortjener at samarbejde med en ejendomsmægler, der har tid til dem og lytter til deres ønsker og behov. Hyllen & Co har et stort kendskab til alle bydele i Gentofte, og det skal komme dig til gode. Lad os aftale et møde, hvor du kan fortælle os om, hvad du går og drømmer om, og så kan vi matche dig med din drømmebolig.
Boligsalg i Gentofte
Uanset om det er første gang, du bevæger dig ind på boligmarkedet, eller om du er en erfaren sælger, står vi klar til at hjælpe med vores store engagement, erfaring og ekspertise. At sælge sin bolig er ofte forbundet med en masse følelser. Måske har boligen dannet rammer for et hjem i flere årtier, og det har vi selvfølgelig respekt for. Du skal altid have hjertet med. Hos Hyllen & Co er kunden altid i fokus. Vi er din totale sparringspartner, og vi er med dig fra start til slut.
Gratis salgsvurdering i Gentofte
Hyllen & Co tilbyder gratis salgsvurdering af dit hus, rækkehus, lejlighed etc. i Gentofte. Med salgsvurderingen får du et overblik over, hvor meget din bolig er værd. Ud fra salgsvurderingen vil vi også estimere, hvor længe det vil tage os at sælge din bolig. Kontakt os her, hvis du ønsker at få foretaget en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
Ejendomsmægler Gentofte – kontakt os i dag!
Vi kan kontaktes på tlf: 53892550 eller på mail: info@hyllenogco.dk, hvis du vil høre mere om dine muligheder i Gentofte. Vores ønske er at give alle kunder en nærværende og helhjertet boligoplevelse. Uanset hvem du er, kan vi med garanti hjælpe dig med at købe eller sælge din bolig i Gentofte. Når du indgår et samarbejde med os er du sikret et kompetent og passioneret partnerskab, hvor der både er plads til dig som menneske samt som sælger eller køber.

KONTAKT OS