Hyllen & Co er din ejendomsmægler i Hellerup

Hyllen & Co er din ejendomsmægler i Hellerup
Bag Hyllen & Co står to kompetente og passionerede ejere – Nanna og Nicolai. Vi har tilsammen over 18 års erfaring inden for faget, og vi er begge lige passionerede omkring at gøre tingene på vores helt egen måde. Da vi arbejdede sammen i en stor mæglerkæde, gik det op for os, at vi havde det samme drive og den samme lidenskab for faget, og at vi ønskede at skabe noget unikt sammen. Hyllen & Co udsprang af vores kærlighed til ejendomshandel, samt et ønske om at give vores kunder en unik boligoplevelse. Kontakt os, hvis du leder efter en ejendomsmægler til at sælge din bolig i Hellerup, eller hvis vi skal finde din næste drømmebolig i Hellerup.
Er du på boligjagt i Hellerup? Så kan vi hjælpe dig!
Hvis du leder efter en bolig i Hellerup, kan du skrive dig op i vores køberkartotek. Hellerup er en bydel, der byder på mange skønne områder. Et væld af smukke villaer, huse, rækkehuse og lejligheder tæt på skoler, legepladser og institutioner, samt gode muligheder for shopping, cafébesøg og offentlig transport. Vi har hjulpet mange forskellige kunder med at finde deres drømmebolig i Hellerup, og vi kan med garanti også hjælpe dig. Om du leder efter en smuk og herskabelig lejlighed eller en stor villa, som kan danne rammerne for din families hjem de næste mange år, vil vi gøre vores ypperste for at hjælpe dig. Som ejendomsmægler i Hellerup har vi set og solgt mange unikke boliger, og vi tager gerne en samtale med dig, så vi sammen kan finde frem til, hvad dine ønsker og behov er til en bolig i Hellerup. Lad os aftale et møde, hvor du kan fortælle os om, hvad du går og drømmer om, og så kan vi matche dig med din drømmebolig.
Boligsalg i Hellerup
Vi ved, at det kan være skræmmende at sætte sit hjem til salg. Hyllen & Co er en ejendomsmægler, der har respekt for, at din bolig kan have stor sentimental betydning, og at det dermed kan være forbundet med en masse følelser at skulle sælge den. Om du er førstegangssælger, eller om du har prøvet det før, vil vi tage dig i hånden og rådgive dig fra start til slut. Vi er din ejendomsmægler i Hellerup – din totale sparringspartner, som står klar til at svare på de spørgsmål du måtte have. Hvis du leder efter en dygtig, loyal og omhyggelig ejendomsmægler i Hellerup, som kan give dig en unik salgsoplevelse, så er Hyllen & Co det rette valg.
Ejendomsmægler Hellerup – få en gratis salgsvurdering hos os!
Vi tilbyder gratis salgsvurdering af dit hus, rækkehus eller lejlighed i Hellerup. Salgsvurderingen giver dig som sælger et overblik over, hvor meget din bolig er værd, samt hvor meget du kan købe for, når du skal lede efter din nye bolig. Når vi har foretaget din salgsvurdering, vil vi herefter også estimere, hvor længe det vil tage os at sælge din bolig i Hellerup. Book din gratis salgsvurdering her.
Kontakt din ejendomsmægler i Hellerup
Hvis du har brug for sparring og rådgivning ved dit næste boligkøb eller -salg i Hellerup, så kontakt os på tlf: 53892550 eller på mail: info@hyllenogco.dk. Vi ønsker at give vores kunder en unik mulighed for at købe og sælge nogle af de mest fantastiske boliger i Hellerup. Om du er køber eller sælger, vil du altid kunne mærke vores store engagement, drive, nærvær og tid! Som kunde hos en ejendomsmægler er en af de vigtigste ting, at der er tid til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

KONTAKT OS