Ejendomsmægler på Islands Brygge

Hyllen & Co er din ejendomsmægler på Islands Brygge
Hyllen & Co drives og ejes af os – Nanna og Nicolai. Vi mødte hinanden, da vi begge arbejdede i en stor mæglerkæde. Vi har tilsammen 18 års erfaring, og vi er begge lige passionerede omkring vores arbejde. Hvis du leder efter en lejlighed på Islands Brygge, eller du har brug for en kompetent ejendomsmægler til at kickstarte dit boligsalg, så står vi klar til at hjælpe dig.
Skønne Islands Brygge – den voksende bydel, der byder på lidt af hvert
På Islands Brygge finder du både lækkert og moderne nybyg langs vandet, gamle og autentiske ejendomme i den gamle bydel, små stræder og gader med hyggelige butikker, der tilbyder et væld lokale varer, charmerende små værtshuse samt hippe caféer og restauranter. Islands Brygge er blevet meget populært de seneste 10 år, og boligerne på Islands Brygge spænder bredt i både pris og udtryk. Vi har begge stort kendskab til lokalområdet, og det skal komme dig til gode, hvad enten du er køber eller sælger på Islands Brygge. Om det er første gang, du bevæger dig ind på boligmarkedet, eller om du er en erfaren køber eller sælger, står vi klar til at hjælpe med vores store engagement, erfaring og ekspertise.
Leder du efter en bolig på Islands Brygge?
Den smukke bydel tæt på vandet, tæt på indre by og tæt på de skønne grønne naturområder på Amager Fælled er blevet et populært sted at søge hen – både for unge studerende, som er tæt på Universiteterne, og for børnefamilier, som er tæt på legepladser, institutioner og skoler. Med vores erfaring og kendskab til den populære bydel er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde en lejlighed på Islands Brygge. Hos Hyllen & Co er kundens ønsker og behov altid i fokus. Det kan være, at du leder efter en lejlighed med udsigt til Københavns Havn eller Amager Fælled. Eller måske et nyt og lækkert rækkehus nede ved den nyetablerede strand, Nokken, har fanget din opmærksomhed. Mulighederne er mange på Islands Brygge, og alt du skal gøre for at komme et skridt tættere på at få din boligdrøm opfyldt, er at skrive dig op i vores køberkartotek. Hyllen & Co ønsker at give dig en unik boligoplevelse samt mulighed for at besøge de mest unikke og smukke boliger i på Islands Brygge. Du kan skrive dig op i vores køberkartotek her.
Skal du sælge din bolig på Islands Brygge?
Vi ved, at det kan være en stor beslutning at sætte sit hjem til salg, men Hyllen & Co er ikke blot din ejendomsmægler, men din totale sparringspartner. Vi er med dig hele vejen fra start til slut. Gennem vores virke som ejendomsmægler de seneste mange år, har vi erfaret, at der ikke er en “one size fit all”-løsning til at sælge boliger. Alle vores kunder er forskellige. Derfor er vores strategier også skræddersyet, så alle ønsker og behov bliver mødt. Sammen sikrer vi, at din bolig bliver solgt til det den er værd. Hvis du leder efter en ejendomsmægler, der skal sælge din bolig på Islands Brygge, kan du kontakte os her.
Boligsalg på Islands Brygge – få en gratis salgsvurdering hos Hyllen & Co
Hvis du overvejer at sætte dit hus, rækkehus eller din lejlighed på Islands Brygge til salg, kan du få foretaget en gratis salgsvurdering hos os. Salgsvurderingen giver dig et overblik over, hvor meget du kan sælge din bolig for. Ud fra salgsvurderingen vil vi også estimere, hvor længe det vil tage os at sælge din bolig. Kontakt os her, hvis du ønsker at få foretaget en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
Kontakt os, for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på Islands Brygge
Hyllen & Co kan kontaktes (næsten) alle timer af døgnet på tlf: 53892550 eller på mail: info@hyllenogco.dk. Vi kan rådgive og svare på langt de fleste spørgsmål, du måtte have om køb eller salg af bolig på Islands Brygge. Efterfølgende kan vi lægge et møde i kalenderen, så vi kan tale om dine muligheder og sammen finde frem til, hvordan dine boligdrømme kan gå i opfyldelse. Vi glæder os til at høre fra dig!

KONTAKT OS