Ejendomsmægler i Nordhavn

Vi ønsker at være din foretrukne ejendomsmægler i Nordhavn
Leder du efter en ejendomsmægler i Københavns nyeste og hippeste bydel? Nordhavn byder på alt fra rolige maritime områder tæt på vandet til små gemte grønne oaser. Hyllen & Co har fingeren på pulsen, når det kommer til den skønne bydel, hvor gader og stræder præges af alt fra ældre og herskabelige lejligheder til lækkert og moderne nybyg langs vandet. Hos Hyllen & Co er du i trygge hænder! Vi er den ejendomsmægler, der lukker handlen med kunden i fokus. Vi arbejder ikke med begrænsninger, men ser muligheder. Det synes vi er altafgørende i vores virke som ejendomsmægler.
Hyllen & Co i Nordhavn
Bag Hyllen & Co står to engagerede og passionerede ejere, der tilsammen har mere end 18 års erfaring på boligmarkedet. Vi brænder for det vi laver, og det skinner også igennem på vores samarbejder og på vores resultater. Vores lidenskab og vores mange års erfaring skal sikre vores kunder et trygt og vellykket boligkøb eller -salg. Vi har i vores mange år på boligmarkedet, arbejdet med mange forskellige typer af kunder. Vores erfaringer siger os, at der ikke findes en “one size fits all”-model, når det kommer til boligkøb eller -salg. Derfor er alle vores samarbejder skræddersyede med kundens behov og ønsker i fokus. Det kan måske være uoverskueligt at skulle bevæge sig ud på boligmarkedet, men med os ved din side, tør vi godt at garantere, at du får en tryg, behagelig og ikke mindst unik rejse.
Vi er din ejendomsmægler i Nordhavn – uanset om du skal sælge eller købe
Boligmarkedet er i konstant udvikling, og det kan virke skræmmende at hoppe ud i. Hos Hyllen & Co vil vi gøre vores ypperste for, at du føler dig sikker og tryg. Vores loyalitet, gennemsigtighed, no-bullshit rådgivning og professionalisme skal sikre dig en boligrejse ud over det sædvanlige.
Leder du efter en bolig i Nordhavn?
Måske du har et godt øje til de smukke lejligheder i Nordhavn med udsigt til vandet, eller måske du leder efter et stort rækkehus til dig og din familie. Det kan være svært at navigere rundt i boligmarkedet, fordi man måske kan være nervøs for at lave en dårlig handel eller måske er bange for at stille dumme spørgsmål. Hyllen & Co hjælper dig fra start til slut. Vi ønsker at give dig en behagelig boligoplevelse, samt at give dig mulighed for at besøge de mest unikke og smukke boliger i Nordhavn. Hos os er det dig, der er i fokus. Skriv dig op i vores køberkartotek her.
Salg af bolig i Nordhavn
Om du er førstegangssælger eller erfaren på boligmarkedet, er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig. Hyllen & Co ønsker at være din sparringspartner ved dit næste boligsalg i Nordhavn. Hvis du har brug for at få kickstartet dit boligsalg, vil vi gerne høre fra dig. Vi har mange års erfaring med køb og salg af boliger i Nordhavn og omegn. Kontakt os allerede i dag, så vi kan få sat din bolig til salg i Nordhavn.
Gratis salgsvurdering i Nordhavn
Du kan kontakte os her, hvis du ønsker at få foretaget en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig i Nordhavn. En salgsvurdering giver dig et nemt overblik over, hvad vi kan sælge din bolig for, og dermed også et overblik over, hvad du kan købe for, når du skal købe en ny bolig. Med salgsvurderingen får du også en fornemmelse af, hvordan det ser ud med potentielle købere i dit område samt et estimat på, hvor lang tid det vil tage os at få solgt din bolig.
Kontakt os i dag!
Sidder du tilbage med spørgsmål, eller har du lyst til at høre mere om dine muligheder i Nordhavn? Du kan altid kontakte os på tlf: 53892550 eller på mail: info@hyllenogco.dk. Alle samtaler er ganske uforpligtende. Lad os sammen realisere dine boligdrømme i Nordhavn. Vi glæder os til at høre fra dig!

KONTAKT OS