Hyllen & Co er din ejendomsmægler på Østerbro

Vi vil gerne hjælpe dig med din bolig i København Ø!
Bag Hyllen & Co finder du to engagerede og passionerede ejere, der tilsammen har mere end 18 års erfaring på boligmarkedet. Vi, Nanna og Nicolai, ønsker at være din ejendomsmægler på Østerbro – et af Københavns hyggeligste områder, som byder på alt lige fra grønne parker, legepladser, små caféer og ikke mindst smuk og autentisk arkitektur. Vores passion for branchen og vores mange års erfaring skal danne et solidt fundament for et godt samarbejde. Vi er mere end blot en ejendomsmægler! Vi er med dig fra start til slut, og vi vil gøre vores ypperste for, at du får en tryg og rar boligrejse. Om du er førstegangskøber eller erfaren på boligmarkedet, om du overvejer at sælge eller om du leder efter en kompetent sparringspartner, som kan give et nyt blik på dine muligheder på boligmarkedet, står vi klar til at hjælpe dig. Hyllen & Co ønsker at være din foretrukne ejendomsmægler på Østerbro.
Boligsalg på Østerbro – hos os er kunden altid i fokus!
Hos Hyllen & Co er du i fokus – både når du skal sælge, og når du skal købe. Vi ved, at det kan være svært og uoverskuelige at skulle tage beslutningen om at sætte sin bolig til salg. Måske har ejendommen dannet rammerne for dit hjem i flere årtier, derfor er det vigtigt, at du allierer dig med en ejendomsmægler, som lytter til dig – både som menneske og som sælger. Med os ved din side er du sikret en ejendomsmægler, som altid går den ekstra mil for kunden. Hvis du går med tankerne om at sælge dit nuværende hjem, vil vi gerne med på rejsen. Boligmarkedet er i konstant udvikling, og det er derfor vigtigt, at du allierer dig med en kompetent ejendomsmægler, som har fingeren på pulsen. Med vores mange års erfaring samt kendskab til lokalområdet, kan vi med garanti hjælpe dig med at finde en køber til din bolig på Østerbro.
Gratis salgsvurdering i København Ø
Skal vi lave din salgsvurdering på Østerbro? Med en salgsvurdering kan du som køber eller sælger få et hurtigt overblik over, hvad din nuværende bolig er værd, samt få afklaret, hvilket beløb du kan handle for, når du skal på jagt efter din nye drømmebolig. Hvis vi kan hjælpe dig med en gratis og ganske uforpligtende salgsvurdering af eksempelvis din lejlighed på Østerbro, skal du blot kontakte os her.
Ejendomsmægler København Ø – leder du efter en bolig på Østerbro?
Er du er på jagt efter en lejlighed, et rækkehus eller et hus på Østerbro? Københavns dejlige og populære bydel byder på mange forskellige boliger – alt lige fra herskabslejligheder, til lækkert og moderne nybyg, til charmerende rækkehuse. Alle vores kunder er unikke og derfor er vores filosofi selvfølgelig også, at hvert et samarbejde er skræddersyet efter de ønsker og behov du har. Hyllen & Co garanterer nærvær, kvalitet, no bullshit-rådgivning, omhu, passion og professionalisme. Kontakt os her, og lad os hjælpe dig med at finde din næste bolig på Østerbro.
Kontakt os, hvis vi skal være din ejendomsmægler på Østerbro
Om du er køber eller sælger, ønsker vi at give dig en unik og helhjertet oplevelse. Måske du leder efter en smuk lejlighed på Østerbro til at danne rammerne for dit nye hjem de næste mange år, eller måske du skal sælge dit rækkehus, fordi alle børnene er fløjet fra reden. Uanset hvem du er, kan vi med garanti hjælpe dig med at købe eller sælge i København Ø. Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du har specifikke spørgsmål til os, kan vi kontaktes på tlf: 53892550 eller på mail: info@hyllenogco.dk.
Når du samarbejder med Hyllen & Co, er du altså ikke blot sikret en ejendomsmægler, men en kompetent, erfaren og passioneret sparringspartner, der står til rådighed (næsten) alle døgnets timer. Med vores store engagement og nærvær ønsker vi at realisere dine boligdrømme på Østerbro.

KONTAKT OS