Ejendomsmægler i Sydhavnen

Leder du efter en ejendomsmægler i Sydhavnen? Mød Hyllen & Co.
Hyllen & Co opstod ud fra et ønske om at skabe noget unikt og seriøst. Vi, Nanna og Nicolai, mødte hinanden som kollegaer hos en stor mæglerkæde, og vi fandt ud af, at vi begge har et helt særligt drive for at performe og gå den ekstra mil for vores kunder. Vi ønsker at give vores kunder en ekstraordinær boligoplevelse, og vi tror på, at et godt og tæt samarbejde er vejen til en vellykket og tryg boligrejse. Med Hyllen & Co som din ejendomsmægler er du sikret en mægler, der giver sig 110 pct. ved alle sager – med kundens ønsker og behov i fokus hver eneste gang.
Vi er din ejendomsmægler i København SV
I Sydhavn finder du mange smukke lejligheder. Lækkert og moderne nybyg langs vandet, ældre og autentiske ejendomme i Musikkvarteret i det gamle Sydhavnskvarter, legepladser, grønne naturområder og den gamle havn med små spisesteder – ja København SV byder på lidt af hvert. Hvad enten du skal købe eller sælge, ønsker vi at være din foretrukne ejendomsmægler i den voksende bydel. Vi kan hjælpe dig med at finde din næste lejlighed i Sydhavn tæt på vand og havn, eller være din sparringspartner, hvis du går med tankerne om at sælge dit nuværende hjem.  Vi er med dig hele vejen fra start til slut, og sikrer, at du kommer vellykket og behageligt gennem dit boligkøb eller -salg i København SV.
Ejendomsmægler i Sydhavn – god kemi og kunden i fokus
Alle vores kunder er forskellige, og derfor er vores tilgang til alle sager også skræddersyet og tilpasset hver kunde. Vores mange års erfaring har give os den fornødne ekspertise til at hjælpe langt de fleste kunder med boligkøb eller -salg. Tilsammen sikrer vi, at du kommer godt i mål, hvad enten du skal købe eller sælge. Loyalitet, kvalitet, opmærksomhed, gennemsigtighed er blot nogle af de kvaliteter, der beskriver os og vores virksomhed. Vi tror på, at et godt samarbejde er fundamentet for et vellykket boligkøb eller -salg, og hos os er kundens behov og ønsker altid i fokus.
Erfaren ejendomsmægler i København SV – leder du efter en lejlighed i Sydhavn?
Vi har tilsammen over 18 års erfaring i branchen, og vi kan hjælpe dig, uanset om det er første gang du skal købe, eller om du har gjort det mange gange før. Den skønne og dejlige Sydhavn byder på mange fine gader og stræder, og med vores erfaring og ekspertise er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde din nye bolig i Sydhavn. Når du køber en bolig, skal det føles godt helt nede i maven. Vi har begge to stor kendkab til lokalområdet i Sydhavn og kan give dig den rette rådgivning og vejledning, så du føler dig tryg og sikker, når du skal købe din bolig. Det kan være, at du allerede har et godt øje til en ejendom nede ved vandet, eller du måske leder efter et hyggeligt rækkehus nær skoler og institutioner. Boligmarkedet kan være en jungle, og hos Hyllen & Co vil vi gøre vores ypperste for, at du bliver set og hørt i alle dele af processen. Vi ønsker at give dig en unik boligoplevelse samt at give dig mulighed for at besøge de mest unikke og smukke boliger i Sydhavn. Du kan skrive dig op i vores køberkartotek her.
Boligsalg i Sydhavn – få en gratis salgsvurdering hos Hyllen & Co
Det er en stor beslutning at sætte sit hjem til salg. Vores mål er at gøre dit boligsalg i Sydhavn til den bedste oplevelse. Vores erfaringer siger os, at der ikke er en “one size fits all”-model, når det kommer til boligsalg. Derfor er alle vores strategier skræddersyede med kundens behov og ønsker i fokus. Ønsker du at få et overblik over dine muligheder, kan du få foretaget en gratis salgsvurdering af os. En salgsvurdering giver et overblik over, hvor meget du kan sælge din bolig for. Ud fra salgsvurderingen kan vi også estimere, hvor lang tid det vil tage os at sælge din bolig. Du kan kontakte os her, hvis du ønsker at få foretaget en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig i Sydhavn.
Kontakt os i dag, så vi kan få realiseret dine boligdrømme i København SV
Hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig for at høre mere om vores arbejde i Sydhavn, kan vi kontaktes på tlf: 53892550 eller på mail: info@hyllenogco.dk. Herefter kan vi lægge et møde i kalenderen og tale om dine ønsker og muligheder på boligmarkedet.

KONTAKT OS