DU SKAL IKKE BARE HØRE DET FRA OS

Vi har et stort klientel bag os af tidligere kunder, som har vist os den tillid, at vi har fået lov at sælge deres hjem, eller finde deres drømmebolig. Dét har vi gjort så godt, at de har givet os flotte ord med på vejen, som vi synes, at du skulle tage at læse. Det er nemlig anbefalinger, som fortæller dig, hvad du kan se frem til i et samarbejde med Hyllen & Co.

Andrei Sakharovs vej 23, st. tv

Hyllen&Co har været en helt enestående partner og mægler ifm. salg af vores lejlighed.
Vi fik fremragende sparring omkring prissætning og strategi for salget.
Tilgangen og prissætningen var helt spot-on - og lejligheden blev solgt på første fremvisning.
Det skal siges, at anden mægler inden Hyllen&CO forgæves havde forsøgt at sælge lejligheden i 3 måneder.
Vi kan på det varmeste anbefale Hyllen&CO. De har været top-professionelle, hurtige og effektive.
Anders

Sælger af Havneholmen 34, 3.th

Professionelle og dygtige
I forbindelse med salg af vores lejlighed tog vi kontakt til Hyllen & Co. Deres professionelle og unikke tilgang til opgaven gjorde at vi valgte dem til salg af vores lejlighed. Vi har ikke fortrudt et eneste øjeblik.
De har leveret den højeste service og kvalitet vi kunne ønske os hele vejen igennem processen. En detalje vi synes var med til at gøre en forskel var, at der ved fremvisninger gives en goodiebag til potentielle købere. Der bliver taget hånd om både købere og sælgere hos Hyllen & Co.
Da vi modtog første bud og var klar til at sige ja til det, mente Nicolai at vi skulle vente lidt og lade andre købere komme til. Ved at følge Nicolais råd endte vi med at sælge lejligheden på 7 dage og endda til højere end udbudspris.
Næste gang vi skal sælge en bolig vil vi uden tvivl benytte Hyllen & Co.
Der skal lyde en kæmpe tak til Nicolai og Nanna herfra, og vi giver hermed vores bedste anbefalinger til Hyllen & Co.

Sælger af Islands Brygge 32B, 7-770

En klar anbefaling af Hyllen & Co herfra – hurtig, professionel, og leverede et bedre resultat end aftalt. Hyllen & Co gav den højeste udbudspris af de 3 mæglere som vurderede vores lejlighed samt den mest velforberedte og troværdige salgsstrategi – der viste sig at virke.
 
Lejligheden blev hurtigt solgt til over den aftalte udbudspris. I hele processen blev vi holdt velorienteret og alle fremvisninger blev aftalt i god tid, og det var aldrig til at se at nogen havde været på besøg.
Ville klart bruge Hyllen & Co igen hvis vi skal købe eller sælge igen – god oplevelse og resultat!

Sælger af Teglhomlen Østkaj 58

"Nicolai leverede et top professionelt stykke arbejde på salget af vores rækkehus på Teglholmen, og maksimerede virkelig salgsprisen (højeste kvadratmeterpris i 2450 pr. 31-12-2021) særligt i forhold til, at vi skulle lave en hurtig handel for at købe et andet hus. Huset blev solgt før det kom på markedet! Derudover leverede han et professionelt stykke arbejde med køberrådgivning ved det efterfølgende køb af en villa. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af Nicolai, og ville uden tvivl bruge hans services igen i fremtiden."

Sælger af Rundholtsvej 28-5-1

Stor ros herfra til Hyllen & Co.
Gennemført professionelt arbejde, god rådgivning omkring hele salgs processen, prissætning lige i øjet, og en sikker fornemmelse af at mægler er 100% seriøs i sin opbakning af sælger, og konstant arbejder for at gøre salget til en succesoplevelse.
Jeg kan kun give Hyllen & Co mine varmeste anbefalinger.

Sælger af Robert Jacobsens vej 76-5-3

I forbindelse med salg af lejlighed fik jeg anbefalet Nicolai og Hyllen & Co. På vores første møde fik jeg et godt indtryk af Nicolai, da han var yderst professionel og forberedt. Dette gjorde, at jeg følte mig tryg.
Nicolais vurdering af lejligheden ”sad lige i skabet”, da den blev solgt på fire dage. Derudover blev mine ønsker vedr. salget respekteret og jeg følte mig godt vejledt gennem hele processen.  Næste gang jeg skal handle bolig, vil jeg helt klart bruge Hyllen & Co igen. 

C.F. Richs vej

Hvis der kun kunne gives 6 ud af 5 stjerner, vil jeg gøre det!
Fra processens start til yderst tilfredsstillende salg, under en måned senere, kan jeg kun varmt anbefale det dynamiske duo som er Nanna og Nicolai og Hyllen og Co.
Hyllen og Co.' nytænkende tilgang til og vision om at "disrupt" mæglerbranchen kan ses i alt det de gør; fra innovativ forretningsmodel, marketing og modus til menneskelig rådgivningen og sparring som alle kan forstå.
Kombineret med skarpe kompetencer fra tidligere erfaringer i branchen, evner til at kommunikere det komplekst simpelt og en "down to earth" approach, vil jeg til enhver tid samarbejde med Hyllen og Co. igen. Det skal prøves for at forstå hvordan en bolig-handelsproces skal foregå, for det har de nailet til perfektion.
Som en der har prøvet begge sider af bordet i en bolighandel flere gange har denne oplevelse været den bedste by far. Keep it up, I har virkelig fat i noget godt, og jeg glæder mig til at følge jer på jeres rejse!

Alliancecej 12B, st

Et fremragende mæglerfirma.
 
Hyllen og Co er dygtige, profesionelle, lyttende og punktlige.
De svarer hurtigt tilbage på spørgsmål, og giver en god feedback.
Nicolai og Nanna er serviceminded, søde og veltalende.
 
Vi kan kun anbefale Hyllen og Co
 
Hvis vi kunne give stjerner, så var det 11 ud af 10
 
Hilsen
Steven og Linn

Sælger af Alliancevej 12a, 4.tv

Yderst skarp mægler.
Jeg havde haft min lejlighed til salg I 4,5 måned uden held da jeg valgte at skifte til Hyllen og co.
Det tog Nicolaj 14 dage, så havde han solgt vores lejlighed med en lang overtagelse som vi ønskede og til den ønskede pris.
Jeg kan varmt anbefale Hyllen og co hvis man ønsker en mægler der kan lukke et salg
Mvh Martin og Rie

Sælger af Teglholmens Østkaj 82

Efter at have overdraget ansvaret for vores skønne bolig til Hyllen & Co har vi efter blot tre uger solgt - til prisen. Hyllen & Co har som få forstået vigtigheden af, at der findes et før, under og efter salget af en bolig. Professionalisme, pålidelighed og troværdighed, dygtighed og rådgivning af høj kvalitet har kendetegnet samtlige faser.
Igennem hele processen har Hyllen & Co demonstreret sublim fornemmelse for det aktuelle boligmarked. Og på alle måder har vi følt os i de bedste og mest kompetente hænder - både i forhold til den direkte kontakt omkring salget, og ikke mindst i forhold til det uundværlige papirarbejde i kulissen. Alt sammen i en uformel og tryg omgangsform. Hyllen & Co tilfører med deres personlige og unikke stil en træt branche nyt, vitalt liv.
Vi siger tusind tak for samarbejdet og sender de varmeste anbefalinger jeres vej.

Sælger af Grønnehøj 9, 2.TH

"Mit samarbejde med Hyllen & Co. var på alle måder både vellykket og en god oplevelse. Et yderst kompetent team, der gennemstråler professionalisme og dygtighed samtidig med, at de er reelle og behagelige mennesker. Gennem hele forløbet har man haft en følelse af, at være velinformeret og i gode hænder. Som helhed vil jeg sige, at samarbejdet har været en anderledes oplevelse fra, hvad jeg tidligere har oplevet i forbindelse med bolighandel - hvilket jeg kun kan beskrive som forfriskende. Jeg har kun positive ting, at sige om Hyllen & Co. og jeg vil til enhver tid anbefale et samarbejde."
Hvis I er i tvivl er I en 10/10!