DU SKAL IKKE BARE HØRE DET FRA OS

Vi har et stort klientel bag os af tidligere kunder, som har vist os den tillid, at vi har fået lov at sælge deres hjem, eller finde deres drømmebolig. Dét har vi gjort så godt, at de har givet os flotte ord med på vejen, som vi synes, at du skulle tage at læse. Det er nemlig anbefalinger, som fortæller dig, hvad du kan se frem til i et samarbejde med Hyllen & Co.

Sælger af Robert Jacobsens vej 76-5-3

I forbindelse med salg af lejlighed fik jeg anbefalet Nicolai og Hyllen & Co. På vores første møde fik jeg et godt indtryk af Nicolai, da han var yderst professionel og forberedt. Dette gjorde, at jeg følte mig tryg.
Nicolais vurdering af lejligheden ”sad lige i skabet”, da den blev solgt på fire dage. Derudover blev mine ønsker vedr. salget respekteret og jeg følte mig godt vejledt gennem hele processen.  Næste gang jeg skal handle bolig, vil jeg helt klart bruge Hyllen & Co igen. 

C.F. Richs vej

Hvis der kun kunne gives 6 ud af 5 stjerner, vil jeg gøre det!
Fra processens start til yderst tilfredsstillende salg, under en måned senere, kan jeg kun varmt anbefale det dynamiske duo som er Nanna og Nicolai og Hyllen og Co.
Hyllen og Co.' nytænkende tilgang til og vision om at "disrupt" mæglerbranchen kan ses i alt det de gør; fra innovativ forretningsmodel, marketing og modus til menneskelig rådgivningen og sparring som alle kan forstå.
Kombineret med skarpe kompetencer fra tidligere erfaringer i branchen, evner til at kommunikere det komplekst simpelt og en "down to earth" approach, vil jeg til enhver tid samarbejde med Hyllen og Co. igen. Det skal prøves for at forstå hvordan en bolig-handelsproces skal foregå, for det har de nailet til perfektion.
Som en der har prøvet begge sider af bordet i en bolighandel flere gange har denne oplevelse været den bedste by far. Keep it up, I har virkelig fat i noget godt, og jeg glæder mig til at følge jer på jeres rejse!

Alliancecej 12B, st

Et fremragende mæglerfirma.
 
Hyllen og Co er dygtige, profesionelle, lyttende og punktlige.
De svarer hurtigt tilbage på spørgsmål, og giver en god feedback.
Nicolai og Nanna er serviceminded, søde og veltalende.
 
Vi kan kun anbefale Hyllen og Co
 
Hvis vi kunne give stjerner, så var det 11 ud af 10
 
Hilsen
Steven og Linn

Sælger af Alliancevej 12a, 4.tv

Yderst skarp mægler.
Jeg havde haft min lejlighed til salg I 4,5 måned uden held da jeg valgte at skifte til Hyllen og co.
Det tog Nicolaj 14 dage, så havde han solgt vores lejlighed med en lang overtagelse som vi ønskede og til den ønskede pris.
Jeg kan varmt anbefale Hyllen og co hvis man ønsker en mægler der kan lukke et salg
Mvh Martin og Rie

Sælger af Teglholmens Østkaj 82

Efter at have overdraget ansvaret for vores skønne bolig til Hyllen & Co har vi efter blot tre uger solgt - til prisen. Hyllen & Co har som få forstået vigtigheden af, at der findes et før, under og efter salget af en bolig. Professionalisme, pålidelighed og troværdighed, dygtighed og rådgivning af høj kvalitet har kendetegnet samtlige faser.
Igennem hele processen har Hyllen & Co demonstreret sublim fornemmelse for det aktuelle boligmarked. Og på alle måder har vi følt os i de bedste og mest kompetente hænder - både i forhold til den direkte kontakt omkring salget, og ikke mindst i forhold til det uundværlige papirarbejde i kulissen. Alt sammen i en uformel og tryg omgangsform. Hyllen & Co tilfører med deres personlige og unikke stil en træt branche nyt, vitalt liv.
Vi siger tusind tak for samarbejdet og sender de varmeste anbefalinger jeres vej.

Sælger af Grønnehøj 9, 2.TH

"Mit samarbejde med Hyllen & Co. var på alle måder både vellykket og en god oplevelse. Et yderst kompetent team, der gennemstråler professionalisme og dygtighed samtidig med, at de er reelle og behagelige mennesker. Gennem hele forløbet har man haft en følelse af, at være velinformeret og i gode hænder. Som helhed vil jeg sige, at samarbejdet har været en anderledes oplevelse fra, hvad jeg tidligere har oplevet i forbindelse med bolighandel - hvilket jeg kun kan beskrive som forfriskende. Jeg har kun positive ting, at sige om Hyllen & Co. og jeg vil til enhver tid anbefale et samarbejde."
Hvis I er i tvivl er I en 10/10!