BÅDE, NÅR DU SKAL SÆLGE DIT HJEM, OG NÅR DU ER PÅ JAGT EFTER ET NYT

Vores hjem er noget af det mest centrale i vores liv. Det er vores base, og herfra vores hverdag udfolder sig. Vi ved, at det er en stor beslutning at rykke fra et velkendt hjem til et nyt. En beslutning, der oftest er forbundet med en hel masse følelser. Vi er derfor ikke bare din ejendomsmægler, men din totale sparringspartner – og vi tager dig i hånden hele vejen.

VI HAR GOD TID TIL DIG

– UANSET OM VI MØDER DIG SOM KØBER ELLER SÆLGER
Den personlige relation til dig er fundamentet for et godt samarbejde, hvor du føler dig tryg. Vi dedikerer derfor vores indsats på færre sager af gangen, for i Hyllen & Co gør vi ikke noget halvt. For os er du ikke bare en kunde, men en professionel relation, som vi værdsætter, og som vi prioriterer at vedligeholde båndet til – også efter vi har solgt din bolig, eller fundet dit nye hjem. Derfor har vi også et stort klientel af tidligere købere og sælgere i ryggen.

FOR OS ER DER INGEN BEGRÆNSNINGER

- VI GØR DET PÅ VORES HELT EGEN MÅDE
I Hyllen & Co fokuserer vi på muligheder. Vi skræddersyer markedsføringsinitiativer og salgsstrategier i samarbejde med dig, så de passer til netop din bolig og samtidig matcher dine ønsker. Vores fornemmeste opgave er at give både dig og interesserede køber en unik oplevelse ud over det sædvanelige.
Det kan fx være, at vi skyder en professionel og lækker video af din bolig, at vi styler din bolig, eller at vi inviterer til åbent hus og pindemadder om aftenen, hvis det er det, der gør en forskel for salget. Vi bringer kreativiteten i spil i alle salg.

BOOK UFORPLIGTENDE VURDERINGSMØDE

juli 2022

MTOTFLS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031