Drejøgade 26E, 1. 101., 2100 København Ø

Lys og indbydende 2-værelses med altan, elevator og fælles tagterrasser

På den hyggelige Drejøgade finder I ejerforeningen Drejøgården, der byder på nogle fantastiske fællesfaciliteter: Elevator, adgangskontrol med videodørtelefon, tre store tagterrasser, parkeringsplads og festlokale. Der er med andre ord tale om nogle ekstraordinære faciliteter, som gør denne adresse særligt attraktiv.

Udover nogle ekstraordinært gode forhold i foreningen, så kan I glæde jer over den velindrettede lejlighed, som ligger her på førstesalen. I får nemlig en rummelig, veldisponeret og fuldstændig indflytningsklar 2-værelses.

I 2017 er både køkkenet og badeværelset totalrenoveret, og det øvrige boligareal er i samme år flot istandsat med nye tapeter, nymalede vægge og lofter samt nye paneler.
I 2020 er lejlighedens gulve blevet udskiftet, og resultatet er flotte, nye parketgulve i lyst egetræ.

Lejlighedens gode størrelse og den centrale beliggenhed gør den til et oplagt køb for singler og par i alle aldre - ligesom der er god mulighed for at indrette lejligheden som delebolig.

Planløsningen: Entré med god plads til sko og overtøj, der leder videre til et super flot badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle fra Blomberg. Dernæst et stort og indbydende Vordingborg-køkken med morgensol fra vinduerne mod øst, god spiseplads og stilrene materialer.
I får også et dejligt soveværelse med indbyggede skabsløsninger og et charmerende indhak, hvor der er plads til en hyggelig skrivebordsplads, puslebord eller garderobe.

Sidst men ikke mindst rummer lejligheden en stor stue med direkte udgang til den dejlige altan, hvor morgenkaffen kan nydes i solen med udsigt over kvarteret. Altanen har en super god størrelse, hvor der er plads til cafésæt og blomsterkrukker - ligesom vasketøjet kan hænges til tørre i den friske luft.

I flytter ind i et eftertragtet nærmiljø, hvor alle hverdagens behov kan indfries. Derudover giver Fælledparken og Svanemøllen Strand oplagte muligheder for smukke gå- og løbeture nær adressen.

Med 700 meter til S-toget ved Svanemøllen Station og kun 600 meter til nærmeste metro er I også garanteret nem og bekvem forbindelse til hele hovedstaden.

Parkeringsforholdene er yderst fordelagtige, hvilket gør denne Østerbro-adresse ekstra attraktiv for jer med egen bil. Ejerforeningen råder over parkeringspladsen foran ejendommen, hvor der er mulighed for at købe en prisvenlig licens.

Alt i alt en velindrettet og smagfuldt renoveret lejlighed i attraktive omgivelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.