Andrei Sakharovs Vej 19, 2. mf., 2450 København SV

Stor 3-værelses med udsigt over vandet og to private altaner på Engholmene

Her er den perfekte lejlighed til jer, der drages af moderne design og det maritime miljø langs havnekajen. Hvis I samtidig ønsker at nyde sommeren på jeres egne altaner - bemærk altaner i flertal - ja så er der tale om en vaskeægte drømmelejlighed her på Andrei Sakharovs Vej.~
Der venter jer en stor 3-værelses, hvor I bor omgivet af de hyggelige kanaler og det badevenlige havnebassin.~t er ganske unikt at finde en lejlighed, hvor der er vandudsigt fra begge ender af boligen såvel som fra to forskellige altaner. Det er ikke desto mindre, hvad der venter jer her på adressen.

Fra den nydelige trappeopgang med elevator bydes I velkommen i en entré med fin garderobeplads.

Lejlighedens centrum er et stilrent og minimalistisk indrettet køkken/alrum i åben forbindelse med et indbydende stueareal, og det store rum gennemlyses af store vinduer og altanudgange i begge ender. Derudover er der to gode soveværelser med indbyggede klædeskabe og et lækkert badeværelse med moderne komfort og~vaskemaskine. Der er naturligvis gulvvarme i hele boligarealet.

Hvis I har behov for et tredje værelse, kan der nemt sættes en væg op i stuen, så lejligheden bliver til en familievenlig 4-værelses. Der er også mulighed for at fjerne væggen imellem alrummet og det ene værelse og dermed åbne op for en kæmpe opholdsafdeling. På den måde kan planløsningen nemt tilpasses jeres ønsker, og den rummer potentiale til alt lige fra et børnefamiliehjem til en ægte egoistbolig.

Med skønne altaner mod både sydøst og nordvest kan I altid veksle mellem sol og svalende skygge. Samtidig kan følge solopgang såvel som solnedgang over kvarteret.

Hvor I har første række til kanalen foran ejendommen, så har I et fantastisk flot gårdmiljø bagtil. Her er et eldorado for børnene, der kan boltre sig på den skønne legeplads, og samtidig er der god mulighed for rolige stunder i de grønne omgivelser.

Slutteligt bør det nævnes, at lejlighedens beliggenhed gøres endnu bedre med den kommende metrostation Enghave Brygge, som placeres lige om hjørnet og bringer jer til København H på fem minutter og til Frederiksberg på bare ni minutter.

Hvis I kan se jer selv i denne attraktive lejlighed, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.