Blytsvej 5, 2. tv., 2000 Frederiksberg

Elegant 4-værelses med flot, fælles have i det attraktive Kongekvarter på Frederiksberg

Blytsvej 5 er ganske enkelt en suveræn adresse, hvor I bor fredfyldt, men samtidig særdeles centralt. Den hyggelige villavej ender blindt, og der er få minutter til Frederiksberg Have og Søndermarken. Dertil kommer alle fordelene ved at bo tæt på metroen og ikke mindst det skønne byliv langs de stolte handelsgader Gammel Kongevej, Vesterbrogade og Valby Langgade.

Lejligheden ligger i en præsentabel villa fra 1902, hvor der kun er seks boliger i ejerforeningen. I flytter ind på øverste etage - som samtidig kun er 2. sal og derfor ganske let tilgængeligt. Det giver jer fordelene ved et uforstyrret hjem uden overbo, et ekstra godt lysindfald og ikke mindst en smuk udsigt over det stemningsfulde villakvarter.

I vil opleve en særdeles velholdt og flot moderniseret bolig, hvor man samtidig fornemmer husets oprindelige sjæl. Det er i den forbindelse værd at fremhæve de nylagte trægulve (inkl. ekstra isolering) og det elegante køkken fra 2021.

Hver eneste kvadratmeter er udnyttet optimalt, og i de ældre ejendomme er det sjældent at se en så veldisponeret og familievenlig indretning af et boligareal på knap 100 kvadratmeter. I får en perfekt balance mellem gode værelser og et stort, lyst køkken/alrum i åben forbindelse med stuen.
Planløsningen har også den fordel, at badeværelset og toilettet ligger adskilt, men samtidig lige ved siden af hinanden.

Da lejligheden rummer tre gode værelser er der skønne indretningsmuligheder for par såvel som for børnefamilien. De fælles stunder kan udfolde sig i det store, lyse alrum, hvor et smagfuldt køkken og stuearealet fletter sammen.
I stuen er der en elegant indbygget reol og gedigne trempler i mørkt træ, der giver flot kontrast til de hvide overflader. Stuen lyses flot op af vinduerne mod øst og syd, og I skal ikke bekymre jer om indkig fra hverken naboer eller genboer.

Udenfor venter en flot, grøn forhave og en hyggelig baghave med frugttræer, høje hække, havemøbler og en separat børneafdeling med trampolin, gynger og sandkasse.
Det er desuden værd at bemærke de gode parkeringsforhold, der kommer lejlighedens nye ejer tilgode.

Alt i alt et fantastisk flot Frederiksberg-hjem, hvor der er lyst og indbydende hele vejen rundt. Dertil kommer dekorative indretningsdetaljer, en stor, smuk have og en aldeles attraktiv adresse i Kongekvarteret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.