Jens Otto Krags Gade 12, 4. th., 2300 København S

Moderne lejlighed med to store altaner og elevator på Islands Brygge

På en adresse, der er perfekt placeret mellem havnemiljø, naturskønne områder og byliv, finder I denne flotte ejerlejlighed.

Vi befinder os på fjerde sal i en solid ejendom fra 2006, hvor der naturligvis er elevator direkte til hoveddøren. Lejligheden har en fordelagtig beliggenhed på hjørnet af ejendommen, som betyder ekstra store altaner og en fantastisk udsigt på tværs af kvarteret.

Planløsningen er ideel til både enlige, par og små børnefamilier, ligesom den også er særdeles delevenlig. Udover et fantastisk veldisponeret boligareal, kan I glæde jer over nogle imponerende altaner, hvor solen kan nydes fra morgen til aften. Altanerne har en størrelse, der reelt giver to ekstra rum i sommerhalvåret, hvor der kan indrettes skønne udendørsoaser mod både øst og vest.

Boligarealet fordeler sig på et stort, indbydende alrum, hvor køkken og stue fletter sammen. Her er lyst og luftigt med gode indretningsmuligheder. Derudover er der et stort værelse i hver sin ende af lejligheden. Begge steder er der indbyggede skabe, så garderoben kan rykkes direkte ind.
Boligen byder naturligvis også ind med et badeværelse, hvor der er indrettet med stilrene materialer og gjort plads til vaskesøjle.

Nedenfor ejendommen er der et attraktivt gårdmiljø med grønne arealer, legeplads og borde/bænke til fri afbenyttelse. Der er også gode parkeringsmuligheder i gadeplan.

Med adresse på Jens Otto Krags Gade bliver I en del af "Det nye Bryggen", som har været under en fantastisk udvikling de seneste to årtier. Her bor I omgivet af storbystemning, men samtidig fantastisk roligt med kort vej til skønne, rekreative områder på hele Amager Fælled. I får en super lækker lejlighed blandt moderne etageejendomme og attraktive rækkehuse. Der er ligeledes kort gåafstand til havnebassinet og den kunstige strand Havnevigen, som er et fantastisk sted at søge hen på sommerdagene.

Bryggebroen der starter få hundrede meter fra hoveddøren, forbinder jer nemt og bekvemt med Fisketorvet, Kødbyen og resten af Vesterbro. I de helt nære omgivelser er der gode supermarkeder, og Corsa såvel som Scarpetta søger for italiensk mad få skridt fra hoveddøren.

Alt i alt en lys og lækker lejlighed med en super beliggenhed på Bryggen, hvor I kan flytte direkte ind og nyde livet - og ikke mindst sommeren - i fulde drag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.