Havneholmen 34, 3. th., 1561 København V

Elegant egoistbolig med to solrige altaner og fantastisk vandudsigt

Drømmer du om en indflytningsklar lejlighed med udsigt over vandet? Og kan du se dig selv nyde sommeren på hele to private altaner? Hvis ja, så er der tale om en ægte drømmebolig her på Havneholmen, hvor det maritime miljø skaber en fantastisk ramme om hverdagen såvel som fritiden.

Flytter du ind i nr. 34, er der store fordele både hvad angår boligen og beliggenheden. Dertil kommer særlige bonusser, såsom muligheden for leje af parkeringsplads og bådplads. På den måde kan både hverdagen og fritiden med bil og båd gøres ekstra nem og bekvem her på adressen.

Lejlighedens to altaner vender mod hhv. sydvest og nordøst, og du er derfor dækket ind på alle fire verdenshjørner, hvilket gør det muligt at nyde solen fra morgen til aften. Lejlighedens herlighedsværdi øges yderligere af den fantastiske udsigt over havnebassinet.

Der er tale om en særdeles velholdt bolig, hvor de lyse rum suppleres af varme og glød fra træværket. Bemærk bl.a. hvordan de gedigne vinduesrammer matcher det elegante træværn ved altanerne og badeværelsets vaskeskab.

Planløsningen: Entré, smagfuldt indrettet badeværelse med bruseniche og et stort, dejligt soveværelse der er privilegeret med egen altan. I modsatte ende af lejligheden udfolder sig et lyst og indbydende køkken, der ligger i forening med alrum/stue. Det centrale opholdsrum har direkte udgang til en stor, solrig altan, hvor solen står højt om eftermiddagen og ved spisetid, når I tænder op for grillen. Der er dermed tale om et uderum, som giver det optimale udbytte af solskinstimerne, når man kommer hjem fra arbejde.

Ejendommens elevator tager dig nemt og bekvemt fra gadeplan til lejligheden på tredje sal.
Er der overnattende gæster får du muligheden for at leje en gæstebolig via ejerforeningen. Derudover er der fordelagtige fællesarealer i kælderen med mulighed for opbevaring af kajakker, depotrum og et fælles værksted.
~
Alt i alt en fantastisk flot lejlighed, hvor den smukke udsigt blot er én af mange fordele.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.