Islands Brygge 32B, 7. 770., 2300 København S

Ekstraordinær udsigtslejlighed med privat P-plads i Gemini Residence

Denne fantastiske lejlighed ligger på 7. etage i det pompøse Gemini Residence, der er perfekt placeret i første række til vandet. For foden af ejendommen finder I havnebassinet og Bryggebroen, der nemt og bekvemt forbinder jer med modsatte side af byen.

I kan forvente en gennemført luksuslejlighed med en udsøgt udsigt over vandet og den københavnske skyline. Samtidig er denne lejlighed privilegeret med en placering direkte mod vest, så solen står perfekt over terrassen på sommeraftenerne.

Udover boligens og beliggenhedens åbenlyse fordele, kan I glæde jer over en privat parkeringsplads i kælderen og en imponerende terrasse i lejlighedens fulde bredde.

Gemini Residence kan dateres tilbage til 1963, hvor det oprindeligt fungerede som siloer for Dansk Sojakagefabrik. I 2005 blev ejendommen gennemrenoveret og konverteret til unikke luksuslejligheder, som siden da har været enormt eftertragtede.

Fra elevatoren ankommer I til lejligheden, hvor I først bydes velkommen i entréen, der har adgang til det ene af lejlighedens to badeværelser. Derefter møder I det fantastiske opholdsrum bestående af køkken/alrum og opholdsstue i ét. Her er et sjældent smukt lysindfald fra de store vindues- og dørpartier. Samtidig byder udsigten ind med en øjeblikkelig wauw-effekt.

Det stilrene og grebsfrie køkken er i kompromisløse kvalitet fra Boform. Der er shinet op med en flot, mørk bordplade i nyere tid, som skaber flot kontrast til de hvide skabsmoduler. Det er værd at bemærke, at alle lejlighedens hvidevarer (med undtagelse af emhætten) er udskiftet i 2020.

På begge sider af lejlighedens centrale opholdsrum er der soveafdelinger. Til den ene side er der et værelse i god størrelse, som er ideelt til børn, gæster, hjemmekontor eller der kan indrettes et smukt bibliotek med en afskærmet læseafdeling, som sælger har valgt. Modsatte side af lejligheden er indrette med et eksklusivt master bedroom, der naturligvis har adgang til eget badeværelse.

På gulvene er der gedigne Dinesen-planker, som giver tyngde og glød til de store, lyse rum.

I lejlighedens fulde længde er der gulv-til-loft vinduer orienteret mod den imponerende terrasse. Prikken over i'et er hele fire altanudgange, hvilket på fineste vis får boligarealet og uderummet til at flette sammen.

Alt i alt en one-of-af-kind-lejlighed med byens bedste udsigt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.