Rundholtsvej 28, 5. 1., 2300 København S

Lejlighed med storslået udsigt, kæmpe altan og privat p-plads på Bryggen

Hvis boligdrømmen er en lejlighed med store, lyse rum, den skønneste udsigt, bekvem parkering og masser af privat udendørsplads - så byder chancen sig nu.

I en af de elegante cylinderformede ejendomme på Rundholdsvej finder I denne store 2-værelses på hele 95 kvadratmeter med en kæmpe altan i hele lejlighedens bredde. Prikken over i'et er den private parkeringsplads i kælderen.

Der er tale om en moderne og voluminøs ejendom fra 2014, hvor der naturligvis er elevator. Placeringen på 5. sal giver jer et fantastisk lysindfald og ikke mindst en storslået udsigt over området. Beliggenheden rummer den perfekte kombination af ro og storbystemning med et attraktivt nærmiljø, der forener havnemiljø med grønne områder og et pulserende byliv.

Lejlighedens hjerterum er det store køkken/alrum, der fletter sammen med stuearealet. Her er lys, luft og plads nøgleordene. Køkkenet er indrettet stilrent med hvide, grebsfrie elementer, og de store gulv til loft-vinduer lukker gavmildt lyset ind fra både syd og øst.

Soveafdelingen rummer et dejligt soveværelse med egen altanudgang og et velindrettet walk in-closet. Sidst men ikke mindst er der god entréplads, et separat teknikrum og et lækkert badeværelse med moderne løsninger og integreret vaskemaskine.

Planløsningen er fleksibel i forhold til at etablere et ekstra værelse, og lejligheden har derfor stort potentiale til at rumme et afskærmet hjemmekontor, gæsteværelse eller et hyggeligt børneværelse.

Fra den imponerende altan er der fri udsigt over horisonten, og det store udeareal gør det muligt at indrette en unik udendørsoase med både spiseafdeling og bløde loungemøbler.

I bor dejligt tæt på naturområderne langs Amager Fælled og den idylliske haveforening Nokken, hvor gå- og løbeturene kan udfolde sig i smukke, rekreative omgivelser langs vandet.

En cykeltur på blot ti minutter bringer jer til Rådhuspladsen, og fem minutter efter I har forladt ejendommen kan I via Bryggebroen stå på Vesterbro eller tage en shoppetur i Fisketorvet.

Hvis drømmen om en lejlighed på Islands Bygge skal forenes med moderne standarder, smuk udsigt og stor komfort, så er denne eksklusive bolig et oplagt valg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.