Teglholmens Østkaj 58, 2450 København SV

Luksus-townhouse med enestående udsigt over havnebassinet og grønne områder

Hvor i København kan du bo i første række til vandet med privat bådplads og samtidig have smuk udsigt til grønne områder? Det kan du kun på meget få og yderst privilegerede adresser, og det er én af dem, der her er i spil til nye ejere.

Denne eksklusive bolig og resten af det prestigefyldte projekt, Piers, har en enestående placering på en af de nyanlagte moler. De moderne townhouses er tegnet af Aarstiderne Arkitekter, og der er tale om rækkehuse i absolut særklasse.

Da de nye boliger skulle lanceres i projektfasen blev de præsenteret som husbåde på fast grund. Her bor I nemlig så meget i ét med vandet, som et hus tillader, og båden eller kajakkerne kan tøjles ved foden af ejendommen. En ekstra stor bonus er den grønne udsigt til haveforeningerne, der udgør jeres genbo på modsatte side af havnebassinet.

Det lækre townhouse stod klar til indflytning i 2020, og det er et 100 % indflytningsklart luksushjem, der venter jer.

Planløsningen er fordelt på tre etager og rummer alverdens indretningsmuligheder, der kan afstemmes efter jeres behov. De private udearealer er ligeledes i top - her får I nemlig en stor terrasse i forlængelse af køkken/alrummet og jeres egen tagterrasse i 3. sals højde. Begge terrasser er nogle unikke oaser, hvor der er god plads til at nyde sommerdagene med venner og familie.

Boligen kombinerer på fineste vis æstetik og funktionalitet, og de velvalgte materialer er kvalitetsmæssigt i top. Håndværksmæssigt er det især værd at bemærke de flotte egetræslameller og det eksklusive køkken fra Køkkensnedkeren med sortbejdsede fronter og skuffer i massiv egetræ.

Der kan indrettes tre skønne soveværelser, og dertil kommer de indbydende opholdsrum: Køkken/alrummet i stueplan og den flotte stue på førstesalen. Sidst men ikke mindst er der både gæstetoilet og badeværelse i et matchende, stilrent udtryk.

Der er fælles cykelparkering ved boligerne og plads til bilen i en aflåst P-kælder tæt på adressen.

Der er bekvem afstand til den anerkendte Skolen i Sydhavnen, havnebadet, Amager Fælled, gode indkøbsmuligheder, kommende metrostation og det lokale caféliv. Nem tilkørsel til motorvejsnettet og lufthavnen er sidegevinster, som naturligvis også følger med denne beliggenhed.

Piers på Teglholmen er med andre ord en unik mulighed for at kombinere et stemningsfuldt byliv med fri udsigt over vandet og grønne områder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.