Alliancevej 12B, st., 2450 København SV

Stilren 4 værelses lejlighed med sydvendt terrasse og direkte udgang til gård

Velkommen til en fantastisk flot stuelejlighed, der er beriget med en sydvendt terrasse i direkte forlængelse af køkken/alrummet og stuen. Her kan I indrette en privat udendørsoase, hvor der samtidig er fri passage til et grønt og indbydende gårdmiljø.

Den 4-værelses lejlighed ligger i en moderne ejendom fra 2017, hvor komfort og funktionalitet er blandt nøgleordene. Boligen ligger privat placeret i et højt stueplan, og der er et skønt lysindfald.

På tværs af boligen er der gedigne trægulve med gulvvarme, og de store rum lader sig nemt indrette. Her skal I hverken bekymre jer om placeringen af radiatorer eller spildplads, for hver enestekvadratmeter er udnyttet optimalt.

Planløsningen, placeringen i stuen og den skønne beliggenhed appellerer til købere i alle aldre og ikke mindst børnefamilien.

I bydes velkommen i en entré med fin garderobeplads. Herfra er der adgang til en nydeligt badeværelse med stilsikre løsninger og vaskesøjle. Dernæst kommer I til lejlighedens store, åbne opholdsafdeling, hvor køkken/alrum og stue ligger i forlængelse af hinanden. Fra alrummet er der udgang til den store, solrige terrassemed plads til udendørs spiseafdeling og grill. Den direkte udgang til terrassen og gården giver jer et fantastisk fleksibelt setup, hvor inde- og udemiljøet nemt og naturligt fletter sammen.

Sidst men ikke mindst er der tre dejlige soveværelser i regulære størrelser, der passer til både børn og voksne. Bemærk desuden at det ene af værelserne har en fransk altan, der bringer ekstra lys og luft.

I får en suveræn adresse i et børnevenligt område, hvor alle hverdagens gøremål kan klares til fods.
Skolen i Sydhavnen venter få hundrede meter herfra, og der er masser af børnefamilier i det veludbyggede nærmiljø.

I bor bogstaveligt talt et stenkast fra Teglholmens Østkaj, hvor de hyggelige havnebusser lægger til, og foretrækker I metroen, kan I glæde jer over, at det kommende stoppested er placeret tæt på adressen. Med den kommende udvidelse af metronettet er der altså mulighed for offentlig transport til Kongens Nytorv på bare 10 minutter.

Hvis I ønsker en indflytningsklar lejlighed få meter fra vandet og med bekvem placering i stueplan, så er denne bolig det perfekte match.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.