Pakhusvej 10, 11., 2100 København Ø

Luksuriøs udsigtslejlighed med 360 graders view over vand og by, Privat tagaltan og 2 P-pladser

Nu byder sig en unik mulighed, hvor der kan realiseres nogle helt ekstraordinære boligdrømme.

På en suveræn adresse perfekt placeret mellem det maritime miljø i Nordhavn, den indre del af stemningsfulde Østerbro og det pulserende liv i City - der finder I Pakhusvej 10, hvor denne eksklusive perle breder sig over hele 11. etage.

I får nøglerne til en af byens ypperste udsigtslejligheder, hvor der er 360 graders udsigt over byen og vandet. Det vil sige, at I fra alle rum i lejligheden får en fortryllende udsigt. Der er frit vue til de smukke, gamle spir på byens ikoniske bygninger herunder Marmorkirken, havnebassinerne, Øresund og Kastellets grønne plæner.

Udsigten er dog ikke det eneste, der placerer denne lejlighed i suveræn særklasse - I får nemlig to private parkeringspladser i ejendommens P-kælder, og I er derfor beriget med en hverdagskomfort, som er yderst sjælden i københavnerlejlighederne.

Derudover kan I glæde jer over elevator i opgangen, som nemt og bekvemt tager jer direkte fra hoveddøren til gadeplan eller bilerne i kælderen.

Men privilegierne stopper ikke her. I får nemlig en helt forrygende tagaltan, hvor wauw-effekten er i top, og sommerens måltider kan nydes i fulde drag under åben himmel.
Lejlighedens boligareal er fantastisk veldisponeret med to separate soveafdelinger, der begge har adgang til eget badeværelse. Master bedroom har desuden tilknyttet et stort walk in-closet.

Som en unik feature er der dobbelt-entré til lejligheden, hvilket vil sige at I fra elevatoren kan gå ind fra to forskellige sider.
I midten af boligen er der indbydende opholdsrum, hvor lyset strømmer ind fra tre verdenshjørner, og der er direkte udgang til den store altan fra køkken/alrummet.

Som supplement til pladsen i lejligheden er der et ekstra stort depotrum, der er perfekt til opbevaring.

Her er tale om en lejlighed med nogle ekstraordinære fordele, som meget sjældent rammer boligmarkedet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.~

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.