Helsinkigade 29, 9. th., 2150 Nordhavn

”THE SILO”: Uovertruffen luksus-lejlighed med fri udsigt over Øresund

Som en ikonisk tårn i det industrielle landskab - lige der, hvor Øresund møder Nordhavn - finder I The Silo eller "Siloen" som den ofte kaldes. Her er tale om et lejlighedskompleks i international klasse på den bedste adresse i Nordhavn.

Bygningen er tegnet af det prisbelønnede arkitektfirma COBE, og det er én af Siloens eftertragtede lejligheder, som nu udbydes til salg.

Geometrien og den rå, men raffinerede karakter gør Siloen og dens lejligheder til noget helt unik, og denne bolig placerer os på hhv. 9. og 10. etage i ejendommen. Lejlighedens to etager bindes sammen af en indvendig, svævende trappe.

Lejligheden er indrettet med øje for den unikke beliggenhed, og der er store, panoramiske vinduespartier med en enestående udsigt over Københavns skyline og Øresund.

Man har valgt de lækreste materialer på markedet, og der er naturligvis gulvvarme i hele herligheden. Når I træder ud af elevatoren mødes I af et præsentabelt indgangsparti, der leder videre til et gæstetoilet, et stemningsfuldt køkken/alrum og en pragtfuld stue med imponerende loftshøjde.

På det øvre plan er der et eksklusivt master bedroom, et ekstra soveværelse, et stilrent badeværelse og et rummeligt walk in-closet. I begge soveværelser er det muligt at ligge i sengen og nyde synet af Øresund, som en fantastisk kulisse i baggrunden.

Boligarealet suppleres af en stor altan, der udgør et særdeles brugbart uderum med fri udsigt over Øresund. Altanen er designet, så den både skærmer af for vind og nysgerrige blikke. Det giver jer en eksklusiv udendørsoase, hvor sommeren kan nydes i helt private omgivelser.

Elevatoren tager jer direkte til den øverste del af Siloen, som er indrettet til restaurant. Fra toppen er der en unik 360°-udsigt, og her er det oplagt at tage en spontan middag med den ypperste udsigt i Hovedstaden.

I gadeplan er der en præsentabel reception, hvor gæster bydes velkommen, og der tilbydes conscierge-service. I Siloens nedre plan er der indrettet en eksklusiv fitnessafdeling, der er forbeholdt ejendommens beboere. Der er ligeledes mulighed for parkering i det overforliggende parkeringshus.

Alt i alt en udsøgt luksuslejlighed i absolut særklasse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.