Grønnehøj 9, 2. TH., 2720 Vanløse

Indbydende og rummelig 2-værelses med herskabelige detaljer

I en attraktiv ejerforening placeret i gåafstand fra Damhussøen, S-tog, metro og indkøb finder I denne flotte ejerlejlighed.

Her bor I øverst oppe, selvom I kun befinder jer på 2. sal. Det betyder en ugeneret beliggenhed uden overbo og et ekstra gavmildt lysindfald.

En af lejlighedens helt store fordele er den veldisponerede planløsning, hvor samtlige rum har en god størrelse. Det er især værd at bemærke badeværelsets rummelighed, hvilket er en sjælden luksus i de mindre lejligheder i hovedstaden.

Udover en perfekt udnyttelse af kvadratmeterne, så får I en særdeles velholdt bolig, hvor I hurtigt vil føle jer hjemme. Der er herskabelige detaljer og flot loftshøjde, og lejlighedens klassiske udtryk appellerer i den grad til unge såvel som ældre købere.

I kan bl.a. glæde jer over det smukke sildebensparketgulv i stuen, elegant stukkatur og rosetter i loftet, sprossede vinduer med grøn udsigt og tidløse materialer i både køkkenet og badeværelset.

I bydes velkommen i en nydelig fordelingsentré med fin plads til skoskab og knagerækker. Dernæst et lyst badeværelse med separat bruseniche og mulighed for vaskemaskine, et stilrent køkken med plads til spisekrog, et dejligt soveværelse med gedigne plankegulve og en stue med plads til spisebord og sofagruppe.

Grønnehøj ligger bogstaveligt talt grønt. I er omgivet af smukke, gamle træer og grønne fællesarealer, hvor sommeren kan nydes i fulde drag. Den præsentable ejendom er opført i 1936 og fremstår flot vedligeholdt hele vejen rundt.

Der er overdækket cykelparkering og god mulighed for at parkere bilen få meter fra hoveddøren.

Blot 600 meter fra adressen venter Vanløse Station med S-tog og metro, der bekvemt fragter jer til hele hovedstadsområdet. Nærmiljøet kan samtidig opfylde alle hverdagens behov, og I fritiden er det oplagt at søge mod Damhussøen og Damhusengen, hvor I får smukke gå- og løberuter langs vandkanten og i det grønne.

OBS der påhviler lejligheden hjemfaldspligt der pt. er udskudt til år 2053.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.