Teglholmens Østkaj 82, 2450 København SV

I første række til vandet: Eksklusivt townhouse med privat tagterrasse og mulighed for egen bådplads

Velkommen til en ypperlig adresse, hvor jeres private grund grænser direkte op til havnebassinet, og udsigten kan nydes med et 360 graders vue over vandet.

Boligen såvel som beliggenheden er i absolut særklasse. Boligen er opført i 2019 og breder sig over tre indbydende etager. Prikken over i'et er den imponerende tagterrasse, hvor I får en uovertruffen udendørsoase. Tagterrassen er dog ikke jeres eneste mulighed for at nyde livet under åben himmel - der venter jer nemlig en skøn altan på førstesalen og en solrig terrasse i forlængelse af stueetagen. Altanen såvel som terrassen er perfekt orienteret mod sydvest og giver jer det optimale ud af solskinsdagene. Har I båd eller kajakker, kan der lejes en bådplads foran hoveddøren, og der er ligeledes mulighed for leje af parkeringsplads i kælderen overfor ejendommen. Både indvendigt og udvendigt er boligen præget af gennemtænkte løsninger med afsæt i en moderne og bæredygtig designlinje. Der er gulvvarme i alle rum, og de tre etager udgør en fantastisk indretningsvenlig bolig med gulv til loft-vinduer, der giver lyset og udsigten optimale forhold.
Sælger har lavet eksklusive tilvalg, og I kan glæde jer over et 100 % indflytningsklart luksushjem, hvor finish og funktionalitet er blandt nøgleordene. Der er bl.a. lavet en lang række elegante skabsløsninger, der giver god plads til opbevaring.
I stueplan er det store, lyse køkken/alrum det ultimative samlingssted. Her får I lækkert køkkendesign fra Svane med hvide, grebsfrie fronter, bestikindsatser i mørk, olieret eg, ny bordplade i brændt granit, stor kogeplade med 6 zoner og Quooker Fusion med hele fem slags vand fra samme hane (inkl. danskvand). Der er speciallavede plisségardiner i hele lejligheden - inkl. mørklægningseffekt i soveværelserne. Derudover er der lavet el-udtag til Sonos-højtaler i alle rum. Der er altså tale om en gennemført plug and play-bolig, hvor der er tænkt over de mindste detaljer. Med mulighed for at indrette tre store, skønne soveværelser og to badeværelser er der tale om et særdeles familievenligt hjem. For børnefamilien er det et ekstra stort plus med få hundrede meter til Skolen i Sydhavnen. Udover hele herlighedsværdien ved at bo i første række til vandet, kan I glæde jer over nærheden til indkøb, hyggelige caféer, kommende metro-station på Sluseholmen og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.