Vi sælger dit
hjem med den
største respekt

Sådan gør vi

At sælge sit hjem er en stor beslutning, som er forbundet med mange følelser.

Dét har vi stor forståelse for. Derfor er det utroligt vigtigt for os at give dig den helt rigtige rådgivning – fra du møder os første gang, til vi står med en underskrevet købsaftale i hånden, og du har behov for hjælp til at finde et nyt sted at kalde hjem.

Kontakt

Når du har kontaktet os, fordi du skal sælge din bolig, så er første step, at vi kommer hjem til dig til en indledende snak og vurdering. Vi sætter et møde op så hurtigt som muligt, og vi er fleksible, så aftalen passer ind i din, og evt. din families, dagligdag. Har du fx små børn, så kommer vi gerne, når børnene er puttet, så I stadig har tid sammen om eftermiddagen. Og har du en travl kalender med mange møder, så står vi gerne tidligt op og tager morgenkaffen hjemme hos dig. For hos handler det nemlig om, at det skal være bekvemt, nemt og trygt for dig at lade Hyllen & Co stå for salget af dit hjem.

Indledende møde

For os er det vigtigt, at vi ser hinanden i øjnene ved det indledende møde, og at vi lærer hinanden godt at kende. Vi sætter nemlig en ære i det personlige bånd og relationen til dig. Vi er med dig hele vejen fra din bolig kommer til salg, til vi har fundet en køber og frem til den afsluttende sagsbehandling af handelen. Og vi kommer til at tales en hel masse ved undervejs, for vi briefer dig løbende om alt nyt i forhold til dit boligsalg.

Ud over, at vi skal lære dig og din bolig at kende, første gang vi ses, så taler vi ved mødet også prissætning og strategi for markedsføring. Vi skræddersyer alle initiativer til din bolig og dine ønsker. Vi arbejder nemlig ikke med begrænsninger, men med muligheder.

Kontrakt

Er mavefornemmelsen god, og føler du dig tryg, så sætter vi et nyt møde op, hvor vi underskriver kontrakten og sammen planlægger ugerne frem.
Vi bestræber os på, at vi hurtigst muligt er good to go med både salgsopstilling, billeder, og evt. video, samt boligbeskrivelsen. 


Herfra er vi klar til at vise din bolig frem for købere.

Skal vi vurdere din bolig?

Til salg

Vi holder dig løbende orienteret om, hvordan salget af din bolig går. Når vi har haft fremvisninger hjemme hos dig, så giver vi dig en status og en sparring hurtigst muligt, fra vi har lukket døren hjemme hos dig.

Når vi modtager et bud fra en køber, så hører du hurtigst muligt fra os. Som din mægler er det vores fornemmeste opgave at rådgive dig, og vi vil sammen drøfte og beslutte, hvad fremgangsmåden skal være herfra.

Solgt

Når handlen er endelig, er vi altid åbne for at fejre det med et glas bobler eller en hyggelig frokost. Herfra fører Nanna dig igennem det juridiske aspekt af handlen, så du er sikret og tryg.

Har du brug for, at vi hjælper dig med at finde et nyt sted at kalde hjem? Så vil vi indlede jagten og gøre vores ypperste for at finde den bolig, der matcher dine ønsker og fremtidsdrømme.

Sådan siger
vores kunder